İlk önce iyi akşamlar / iyi günler / iyi çalışmalar dileyerek sözlerime başlamak isterim.
Sizlere bugün burada anlatmak üzere olduğum Yerel rehber oluşturma rehberimiz için sınırlı sayıda üye kontenjanımız olduğunu baştan belirtmek isterim.
Her ilden 1 , büyükşehirlerden ise 3 adet kişiye hizmet verilecektir.
Eğitimin ücretli olma sebebi ; sabit bir rekabeti olması ve içeriğinde olan ; bilgi + ekipman ( cep telefonu ) + gerekli yazılım dokümanları gibi masrafların bedelidir.
Eğitim 3 ay ila 6 ay sürmektedir. İster grup istenilirse görüntülü bir şekilde birebir imkanımız mevcuttur.
Burada amaç balık satmak değil , balık tutmayı ve satmayı öğretmektir.
Eğitim sonunda sizlerin sahip olacağı şeyler ;
1) 10.seviye yerel rehber
2) Akıllı telefon
3) Power bank ( 5000 - 10000 mAh )
4) Method ve dip not olarak tabir ettiğimiz pdf
5) Güncel olarak hesap kasıp satma fırsatı
6) Kasılan hesaplardan yorum hizmeti sunulması
Eğitime katılan kişilerin uyması gerektiği ve satın aldığında kabul ettiği kullanım koşulu şartları şunlardır.
( Lütfen detaylı okuyunuz , bu bir dijital ürün olduğu için iade söz konusu değildir ; şirketinde politika değişikliklerinden kaynaklı çıkacak sorunlarda revizeler ile hizmetimizde güncellemeler olacaktır. )
1) Aldığınız eğitimi ; süsleyerek , düzenleyerek yada ekleme çıkarma yaparak başta r10.net olmak üzere herhangi bir platformda satışa sunulduğu ; ticaretinin yapıldığı ve aracı olduğu ( çoğaltmak ve ücreti ödemeyen kişilere servis etmek ) tesbit edilir ve bu kanıtları ile anlaşılırsa kişi hakkında ilgili forum üzerinden şikayette bulunup , telafi olarak 10 adet eğitim ücreti ödenmedikçe banlanmasını kendi isteğim ve onayım ile kabul ediyorum.
2) Sizlere verilen ekipman ve dökümanlar size özel olup diğer bir kullanıcılara iletmeyeceğinizden emin olmak adına sizlerden ricada bulunuyorum. Siz para vererek satın aldığınız ürünü millete parasız vermek gibi bir işlem yapmıyacağınıza itimat ediyorum.
3) Eğitimin ücreti bu koşullar göze alınarak hesaplanmıştır , net ve açık bir ticaret olması adına sizlerede burada bunu ileteceğim.
a) 10.seviye yerel rehber hesabı eder fiyatı ; xx.xxx TL
b) Verilecek olan akıllı cihaz ; x.xxx TL
c) Eğitim sırasında kullanılacak uygulamalar ve aracı protokoller ; x.xxx TL
d) Eğitimin ücreti ; xx.xxx TL
Amaç eğitimin ve sektörün ilerleyişini korumak ; eğitimini alanın bu işi yapmasını ve sektörde olan kişileri ben seçmek istiyorum.
En azından arkamdan küfür ettirmemek ve aldığım paranın hakkını vermek istiyorum.
İşleyiş ve içerik hakkında görsellerle kısa bilgi verirsem aşağıya ikisi kapak resmi olmak üzere toplamda beş adet resim ileteceğim.
İletişim ve kayıt için ;
İster " wa.me/themfk " adresinden isterseniz " wa.me/905444067494 " onaylı whatsapp hesabımdan isterseniz profilimde de bulunan " @sadecemfk " telegram adresimden ulaşabilirsiniz.