Öncelikle merhabalar herkese hayırlı akşamlar / hayırlı sabahlar dileyerek sözlerime başlamak isterim.
Burada bugün değinceğim konu sizlere balık satın almayı değil balık tutmayı öğretmeyi hedeflediğim projemden bahsedeceğim.
Projemiz bir Google ürünü olan ; Google Haritalar ve Google Benim İşletmem ile ilgili olup bu ürünler üzerinden aktif olarak para kazanma üzerinedir.
Eğitimimizde işleyeceğimiz konular ;
1) Yerel rehber hesabı satışı
2) Yerel rehber hesaplarından seviyeye göre para kazanma olarak ikiye ayrılmıştır.
Bu eğitimde olan tüm bilgiler deneyimlenmiş ve tecrübeler sonucu kaleme alınmıştır.
Bu eğitimi satın alıp kazanacağınız yetkinlikler ise ;
1) 10.seviye yerel rehber hesabı
2) Bir akıllı telefon
3) Özenle hazırlanmış püf noktalar ile taçlandırılmış pdf
Eğitime katılmak için aranan şartlar ;
1) Eğitim dahilinde öğrenilecek bilgilerin başta r10.net olmak üzere x-y-z platformlarda satışı ve eğitimini vermek yasaktır.
Bunun önüne geçmek için kişilerden şu teyit herkese açık bir şekilde alınmaktadır.
" Bu içeriği çoğaltırsam , video kaydına alırsam , içeriği diğer platformlarda ticaretini yapar yada aracı olursam açık rızam ile ilgili platformdan uzaklaştırma talebimi onaylıyorum. "
Burada ki ilk mesele bu içeriğin ve eğitimin kopyalanmaması olduğu için ; ücret hesaplamasına yansımıştır.
1) 10.seviye bir yerel rehber hesabı değeri xx.xxx ₺
2) Eğitim için alınacak telefon x.xxx ₺
3) Eğitim için kullanılacak döküman ve programlar x.xxx ₺
4) Eğitim ücreti xx.xxx ₺
olarak göz önüne alındığında ;
10.000₺ hesaba değer biçiyorum.
3.000₺ ortalama bir cihaza fiyat biçiyorum.
3.0000₺ program ve dökümanlara fiyat biçiyorum.
Buraya kadar sizin eğitim sonumda sahip olacağınız ürünlerdir.
Bilgimi ve tecrübemin fiyatı olarakta toplam eğitimi 1200$ olarak sabit bir fiyattan vereceğim.